About us

Vi er et dansk familiefirma, som har produceret fælge siden 1990. Vi startede med udelukkende at producere stålfælge, og har i 2018 udvidet sortimentet til også at omfatte aluminiumsfælge. I 2020 valgte vi at tilføje Boydd Coddington fælgene samt trådfælge som et supplement til vores egenproduktion. Som noget nyt i 2021 har vi tilføjet hjulkapsler samt hjulbolte til vores sortiment, idet det bliver sværere og sværere at finde originale hjulbolte samt hjulkapsler der passer til de originale fælge.

 

Alle de fælge vi selv producerer, har et så originalt udseende som muligt samtidig med, at de skal overholde de moderne kvalitetsstandarder.  Kvalitetskravene til fælgene i dag er væsentlig højere end dengang de oprindeligt blev produceret, hvorfor vi en gang imellem har været nødsaget til at lave små, næsten usynlige, kvalitetsforbedringer.

 

Vi er certificeret af TüV til at producere fælge iht. Til de gældende Europæiske kvalitetsstandarder.

.

Hollandske lærde har oppdaget at fans av denne psykoseksuelle subkulturen er psykologisk sunne personligheter og ikke har noen sexpatologier. Forskerne https://norsk-apotek24.com/kjope-generisk-cialis-uten-resept-online/ nesten tusen brukere av det største nederlandske BDSM -forumet, hvorav 51% er menn og 49% – kvinner. Som kontrollgruppe har den bedt om 434 lesere av populære magasiner, hvorav 30% menn og 70% er kvinner.